Νέα Δημοκρατία: Προειδοποίηση σε όσους βιάζονται να “αυτοχριστούν” υποψήφιοι βουλευτές

Αυστηρή προειδοποίηση απηύθυνε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης σε όσους βιάζονται να… “αυτοχριστούν” υποψήφιοι βουλευτές στο νομό μας. Μιλώντας στο Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι σε αυστηρό τόνο υπογράμμισε ότι “όσο περισσότερο κάποιος προβάλλεται ως υποψήφιος τόσο λιγότερες πιθανότητες έχει να συμπεριληφθεί ως υποψήφιος στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό θέλω να είναι πολύ καθαρό”.

Έτσι ουσιαστικά μπαίνει ένα τέλος στην ακατάσχετη και πολλές φορές παραπλανητική “ονοματολογία” των τελευταίων εβδομάδων με το πλέον εμφατικό και επίσημο τρόπο καθώς ο κ. Λαζαρίδης απηχεί τις απόψεις του Προέδρου του κόμματος Κ. Μητσοτάκη.

Ακούστε τον στο 31.50 του βίντεο:
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις