Ξεσήκωσαν το Αργοστόλι οι Vegas!

Ξεσήκωσαν το Αργοστόλι οι Vegas χθες το βράδυ στο Λιθόστρωτο σε μία δυναμική συναυλία που  διοργάνωσαν ο Εμπορικος Σύλλογος Η Κράνη και ο ραδιοφωνικός σταθμός Palmos 98,3 στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Τσικνοπέμπτης.

Την μεγάλη συναλία άνοιξε το συγκρότημα των “The Pergamonto Quartait” που αποτελείται από Κεφαλονίτες και ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το δικαστικό Μέγαρο, με ξένες και ελληνικές επιτυχίες σε ρυθμούς jazz.

Η συνέχεια ακόμα πιο δυναμική με το συγκρότημα των Vegas να κάνει την εμφάνισή του στην σκηνή και να ξεσηκώνει τον κόσμο, μασκαρεμένους και μη, όλοι τραγουδούσαν και χόρευαν στους ρυθμούς των Vegas, ο  DJ Airth εμφανίστηκε με παιχνιδιάρικη ενώ το δίδυμο ZeRaw και Κατερίνα Κουκουράκη ερμήνευσαν πολλές δικές τους αλλά και άλλων καλλιτεχνών ξένες και ελληνικές επιτυχίες ε ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλάμβανε από χιπ χοπ μέχρι λαικά.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις