Γαλιατσάτος: Βλακείες τα περί χαμηλής απορροφητικότητας της ΠΙΝ-Είμαστε στην 7η θέση

“Βλακείες” χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σε αθηναική ιστοσελίδα περί χαμηλής απορροφητικότητας στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Μιλώντας στο Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι είπε ότι ήταν ένα “στοχευμένο δημοσίευμα” που είχε ως στόχο “να στηρίξει μία Περιφέρεια έναντι μιας άλλης”. Υπογράμμισε ότι η Περιφέρειά μας έχει ξεπεράσει τον στόχο του 7% απορροφητικότητας που έχει θέσει το Υπουργείο και βρίσκεται στην 7η θέση μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

“Παραλάβαμε την Περιφέρεια στην τελευταία θέση και περίπου δύο χρόνια μετά έχουμε καταφέρει να είμαστε στην 7η θέση και αυτό είναι επιτυχία” τόνισε ο Θ. Γαλιατσάτος.

10 2 2017 ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις