Κωνσταντάκης: Η Κεφαλονιά στο Μέγαρο Μουσικής

Ενθουσιασμένος με την χθεσινή συναυλία-αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη που έλαβε χώρα χθες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών είναι ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης όπως είπε σήμερα στο Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι.

Ήταν μία επιτυχημένη εκδήλωση “γεμάτη” από Κεφαλονιά καθώς μαέστρος στη συναυλία ήταν ο Παναγής Μπαρμπάτης, εμφανίστηκε η γυναικεία χορωδία της ΚΕΔΗΚΕ με μαέστρο τον Άγγελο Μουρελάτο, στο σαξόφωνο ήταν ο Κώστας Φραντζής, ενώ συμπατριώτες μας γέμισαν το Μέγαρο για να απολαύσουν την συναυλία. Η Κεφαλονιά ξεχώρισε πολιτιστικά για μία ακόμη φορά και αυτό μας κάνει υπερήφανους είπε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις