Ευχαριστήριο από τον Γιάννη Γασπαρή

Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Πολυτέκνων Κεφαλλονιάς για την παρουσία τους στην κοπή της βασιλόπιτάς μας το απόγευμα της Κυριακής στο Εργατικό Κέντρο, στο Αργοστόλι.
Οι οικογένειες των πολυτέκνων σε όλη τη χώρα βάλλονται συστηματικά από τις πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζονται τα τελευταία χρόνια. Παρά το σοβαρό πρόβλημα υπογεννητικότητας στην χώρα μας, η γέννηση παιδιών θεωρείται “πολυτέλεια” από τους Κυβερνώντες και για αυτό οφείλουμε όλοι μας να είμαστε ενεργοί και έτοιμοι να αγωνιστούμε για όσα μας ανήκουν δικαιωματικά.
Με εκτίμηση,
Γιάννης Γασπαρής,
Γενικός Γραμματέας Συλλόγου Πολυτέκνων ΚεφαλλονιάςΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις