Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή «Να σου πω μια ιστορία;», «Ο Ορφέας και οι αθλητές του ανέμου»

Tην ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 11.00-12.00μ.μ. στην εκπομπή μας για παιδιά «ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ;», «Ο ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ» του ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΥ ΑΥΤΖΗ (εκδ. Ψυχογιός, εικονογρ. Λήδα Βαρβαρούση) θα μας κρατήσουν συντροφιά αποκαλύπτοντάς μας το μεγαλείο της ψυχής των ατόμων με νοητική αναπηρία αλλά και το αληθινό μήνυμα των Αγώνων Special Olympics!!!
Mεγάλη είναι και η χαρά μας που θα συνομιλήσουμε τηλεφωνικά με τον αξιόλογο συγγραφέα!!!
Ακόμα, οι εκδόσεις Ψυχογιός προσφέρουν ΔΩΡΟ ένα αντίτυπο του παραπάνω βιβλίου σε ένα μικρό φίλο της εκπομπής που θα τηλεφωνήσει στο 26710-25361 στη ΔΙΑΡΚΕΙΑ της εκπομπής!
Τέλος, θα απολαύσουμε μερικά (από τα πολλά!) εξαιρετικά τραγούδια της μουσικοσυνθέτριας ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ από το CD της «Μια νότα μου χτυπά το τζάμι»!
ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΚΡΟΑΣΗ στον κεφαλονίτικο σταθμό IONIAN GALAXY 90,8 KAI ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ στο http://www.onradio.gr/player.php?id=544
Επιμέλεια-παρουσίαση: ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΛΙΟΣΑΤΟΥ, θεατροπαιδαγωγός
Σας περιμένουμε!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις