Πρωτόκολλο συνεργασίας Δήμου Κεφαλονιάς και ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Υπογράφηκε σήμερα το πρωί από τον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς Αλέξανδρο Παρίση στο Δημαρχείο, το πρωτόκολλο συνεργασίας Δήμου Κεφαλονιάς και ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
Το παρόν έδωσαν ο προϊστάμενος του τμήματος Τεχνολογίας ήχου και μουσικών οργάνων Ληξουρίου κ.Μπουκας Νίκος εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής κ.Δραγώνα , ο καθηγητής του ΤΕΙ κ.Λάσκαρης Νίκος καθώς και ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Γιώργος Κατσιβέλης.
Με την υπογραφή αυτού του πρωτοκόλλου ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω συνεργασία των δύο φορέων ενώ επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο η άρρηκτη σχέση του Ιδρύματος με την Τοπική Κοινωνία..

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις