Παρουσίαση του Κεφαλλονίτικου Πρωινού στην HO.RE.CA.

Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση που έκανε η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλλονιάς και Ιθάκης, σε συνεργασία με την Λέσχη Γαστρονομίας Κεφαλλονιάς για την παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού Κεφαλλονιάς, την 27η Νοεμβρίου 2016 στο Ξενοδοχείο ΤΟΥΡΙΣΤ, σας ενημερώνουμε ότι θα συμμετέχουμε με δικό μας περίπτερο,  στα πλαίσια της παρουσίασης του Ελληνικού Πρωινού από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο στην Horeca από 10-2-2017 μέχρι και 13-2-2017.

Όλες τις ημέρες της έκθεσης στο περίπτερό μας θα υπάρχει η δυνατότητα το κοινό να δοκιμάσει τις τοπικές μας γεύσεις που θα ετοιμάζουν οι σεφ της Λέσχης. Το Σάββατο 11-2 στις 17:00 έως 18:00 θα γίνει ξεχωριστή εκδήλωση παρουσίασης του πρωινού μας παρουσία δημοσιογράφων και κοινού.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις