Κεντρική παρέλαση Καρνάβαλου φέτος στο Αργοστόλι;;;

Πολυπληθής ομάδα από φορείς και επαγγελματίες του Αργοστολίου ( μαθαίνουμε ότι συμμετείχε και ο εμπορικός σύλλογος “Η Κράνη”) επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι τον Αναπληρωτή Δήμαρχο κ. Λυκούδη και του πρότεινε – ζήτησε να πραγματοποιηθεί φέτος κεντρική καρναβαλική παρέλαση την τελευταία Κυριακή του Καρνάβαλου ξανά, μετά από δύο χρόνια, στο Αργοστόλι, ώστε να τονωθεί η αγορά της πόλης.
Δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή που γράφεται το παρόν αν έχει ληφθεί κάποια απόφαση, πάντως είναι γεγονός πως λόγω των έργων ανάπλασης στην πόλη του Αργοστολίου, οι επαγγελματίες έχουν ανάγκη να “κινηθεί” λίγο η αγορά μέσα από τις καρναβαλικές εκδηλώσεις.
Επιπλέον, οι επαγγελματίες ζήτησαν η κεντρική παρέλαση να γίνει στην Ριζοσπαστών. Σύντομα θα υπάρχουν νεώτερα…Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις