Δ.Σ.: Η πεζογέφυρα Σάμης-Καραβόμυλου και απίστευτη αναλγησία της κρατικής μηχανής

Ένα ακόμη πρωτοφανές περιστατικό απίστευτης κρατικής γραφειοκρατείας και αναλγησίας  αποκαλύφθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Σε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Σπύρου Σαμούρη για την πορεία του έργου της πεζογέφυρας Σάμης-Καραβομύλου ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Διονύσης Λυκούδης απάντησε ότι έφτασε στο Δήμο κλητήριο θέσπισμα που ζητάει ουσιαστικά από τον Δήμο να λογοδοτήσει για ποιο λόγο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το έργο.

Ο Δήμος, δηλαδή βρίσκεται κατηγορούμενος όταν, όπως είπε ο Δ. Λυκούδης, η μελέτη έχει φτιαχτεί εδώ και δύο χρόνια και είχαμε εξασφαλισμένα τα χρήματα από τα ταμεία του Δήμου. Τι συνέβη όμως;

Το έργο σταμάτησε η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου που αποφάνθηκε ότι κάτω από το έργο βρίσκεται αιγιαλός και παραλία και θα έπρεπε να ακολουθηθεί η χρονοβόρα νέα χάραξη. Ο Δ. Λυκούδης είπε ότι βρέθηκε μία λύση από μία αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών όμως εδώ και δύο χρόνια ουσιαστικά μας κοροιδεύουν αφού τους παρακαλάμε να μας δώσουν άδεια και δεν μας δίνουν. Και τώρα ο Δήμος βρίσκεται και κατηγορούμενος.

Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος τόνισε ότι “επιστρατεύθηκε” και ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Δρακουλόγκωνας που πήγε 4 φορές στο Υπουργείο Οικονομικών χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο οποίος μάλιστα θα προσέλθει ως μάρτυρας υπεράσπισης του Δήμου όταν εκδικαστεί η υπόθεση.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις