Ευχαριστήρια επιστολή από τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  Αργοστόλι 30 /01/2017

 ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων νοιώθει την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του στους συναδέλφους μέλη του συλλόγου μας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους , στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας , το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο κτήριο του ΕΒΕΚΙ .

Ευχαριστούμε τους Α/Δημάρχους κ κ Ματιάτο Σπύρο ,Κεκάτο Ευάγγελο καθώς και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ Γεράσιμο Παπαναστασάτο που παρευρέθησαν στην εκδήλωση μας εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής . Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την δυναμική παρουσία της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου , με τον επικεφαλής του συνδυασμού κ Θεόφιλο Μιχαλάτο και των δημοτικών συμβούλων κκ Διονύσιο Αραβαντινό και Διονύσιο Μινέτο .

Εκφράζουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Γρηγόρη Σταμούλη δημοτικό σύμβουλο της ελάσσονος αντιπολίτευσης για την ευγενική χορηγία του στα εδώδιμα προϊόντα και ποτά της εκδήλωσης μας καθώς και τους συμπολίτες επαγγελματίες κκ Τζωρτζάτο και Μαρινόπουλο για τις ευγενικές χορηγίες τους . Η δωρεά μιας τηλεόρασης 32΄΄ από την Εταιρεία Κωτσόβολο και τον κο Μιχαλάτο Θεόφιλο για τον τυχερό της πίτας για την οποία και ευχαριστούμε δόθηκε στον συνάδελφο Καραντινό Γεράσιμο .

Η ανταπόκριση των συναδέλφων στο κάλεσμα μας είναι το καύσιμο που μας τροφοδοτεί με την δύναμη , ώστε από κοινού να προασπίσουμε τις αξίες και τα ιδανικά που ο σύλλογος μας καταστατικά υπηρετεί .

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις