Ο.Μ. ΚΡΑΝΑΙΑΣ του ΣΥ.ΡΙΖ.Α: «Καμία ανησυχία για το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο»

Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους συμπολίτες μας στο Ληξούρι αλλά και την ευρύτερη περιοχή, ότι το Μαντζαβινάτειο νοσοκομείο όχι μόνο θα συνεχίσει να υπάρχει ως νοσοκομείο, αλλά θα αναβαθμιστεί και η όλη λειτουργία του. Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η διακηρυγμένη πρόθεση της κυβέρνησης η οποία έχει εκφρασθεί πολλές φορές κατά το παρελθόν. Επισημαίνουμε ότι:

-1. Η μετακίνηση των διοικητικών από το Μαντζαβινάτειο στο Αργοστόλι για λίγες εβδομάδες γίνεται για εκπαιδευτικούς λόγους. Θα επιστρέψουν στο Ληξούρι σε σύντομο χρονικό διάστημα και με αναβαθμισμένες δυνατότητες εκτελώντας τα καθήκοντά τους με ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα!

-2. Η μη λειτουργία του Ακτινολογικού οφείλεται σε παραλείψεις από το 2014 οι οποίες αν δεν τακτοποιηθούν δεν είναι δυνατόν να αποκατασταθεί η λειτουργία του μηχανήματος. Ο Διοικητής, κ. Ν. Βιβλάκης, έχει κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες και έχει ενημερώσει την Υγειονομική Περιφέρεια.

Ας μην σπεκουλάρουν λοιπόν και ας μην παίζουν κάποιοι με το φόβο και την αγωνία των πολιτών για να αποκομίσουν μικροκομματικά οφέλη…

Αργοστόλι, 28/01/2017
Ο.Μ. ΚΡΑΝΑΙΑΣ του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και
Τμήμα Υγείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ΥΓ: Ο νέος διοικητής της 6ης Υ.Π.Ε., κ. Παναγιώτης Νικολόπουλος, τον οποίο συγχαίρουμε για την ανάληψη των καθηκόντων του, αποτελεί ένα επιπλέον εχέγγυο για την εύρυθμη και νομότυπη λειτουργία των νοσοκομείων μας.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις