Θα γίνει ανασχηματισμός στην Δημοτική Αρχή και πότε; Τι λέει ο Νίκος Ανουσάκης

Για το θέμα πιθανού ανασχηματισμού στην Δημοτική Αρχή Κεφαλονιάς ρωτήθηκε από τον Σάκη Βούτο και τον Ιόνιαν Γκάλαξι ο Νίκος Ανουσάκης. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ είπε ότι όλη αυτή η κουβέντα είναι πρόωρη. Το θέμα του ανασχηματισμού θα τεθεί το Μάρτιο.

Θα συζητήσουμε σαν παράταξη αν χρειάζεται κάποια αναδόμηση, κάποια ανανέωση διότι στις παρατάξεις κανένας δεν είναι σταθερός. Τον πρώτο λόγο πάντως τον έχει ο Δήμαρχος. Τόνισε ότι στην παράταξη της ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ υπάρχουν 25 εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και όλοι είναι ικανοί και όλοι μπορούν να προσφέρουν.

Τώρα σε ποια θέση θα αξιοποιηθεί ο καθένας, αυτό είναι κάτι που θα το δούμε σαν παράταξη με τον Δήμαρχο να παίρνει τις τελικές αποφάσεις και οι οποίες θα ανακοινωθούν στα τέλη του επόμενου μήνα κατέληξε.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις