Η Κράνη: Δυνατότητα καταχώρησης επιχειρήσεων στην ιστοσελίδα του Δήμου

Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, σε συνεργασία με την Τουριστική επιτροπή του Δήμου Κεφαλονιάς, ενημερώνει τα μέλη του ότι:

Η τουριστική ιστοσελίδα του Δήμου Κεφαλλονιάς https://kefaloniaisland.org, παρέχει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις του νησιού να καταχωρηθούν προκειμένου να ενισχύσουν την προβολή τους. Η υποβολή αιτήματος καταχώρησης πραγματοποιείται  διαδικτυακά μέσω της ίδιας της ιστοσελίδας του Δήμου.

Συγκεκριμένα στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας, σε οποιαδήποτε υποενότητα και αν βρίσκεστε, υπάρχει η επιλογή «Business Listing». Επιλέγοντας την, εμφανίζεται μια φόρμα, στην οποία καταχωρείτε τα στοιχεία της επιχείρησης σας. (https://kefaloniaisland.org/el/business-listing/).
O Πρόεδρος
Σταύρος ΣπαθήςΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις