Δ.Λυκούδης: Δεν θα υπάρχουν περίπτερα στη νέα πλατεία Αργοστολίου

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο αντιδήμαρχος Αργοστολίου κ. Διονύσης Λυκούδης ύστερα από την απόφαση του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Παναγιωτόπουλου με την οποία ακυρώνεται η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς για την μόνιμη μετεγκατάσταση των περιπτέρων από την Πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι.

Σε ερώτηση του e-kefalonia o κ. Λυκούδης τόνισε ότι τα έργα συνεχίζονται κανονικά, όλα τα περίπτερα θα απομακρυνθούν ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα η πορεία των έργων στη πλατεία. Παράλληλα, ο Δήμος και οι αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες θα μελετήσουν τις όποιες παρατηρήσεις της Αποκεντρωμένης ώστε να περάσουν οι αλλαγές σε νέο Δημοτικό Συμβούλιο.  Ο κ. Λυκούδης ξεκαθάρισε ότι στη νέα πλατεία δεν θα υπάρχουν άναρχα περίπτερα με ψυγεία κ.ο.κ. Μόλις τελειώσει το έργο θα αλλάξει ριζικά το ιστορικό κέντρο της πόλης. Παράλληλα ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι η δημοτική αρχή ετοιμάζει και κάποιες εκπλήξεις για τα έργα που ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις