Κάνενα πρόβλημα με τη χρηματοδότηση των έργων στο Αργοστόλι

Με το εργοτάξιο στο κέντρο του Αργοστολίου να έχει πάρει “φωτιά” καθώς οι μπουλντόζες δουλεύουν “στα κόκκινα” προκειμένου να ολοκληρώσουν τα έργα μέσα στο καθορισμένο χρονοδιάγραμμα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε την περιρρέουσα φημολογία σχετικά με την χρηματοδότηση των έργων.

Αν και αυτό ήδη το έχουν διευκρινίσει, τόσο ο Περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Δρακουλόγκωνας ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την χρηματοδότηση όσο προχωρούν οι εργασίες.

Υπήρξε ένα ερώτημα στον τύπο σχετικά με το αν η πληρωμή πρόσφατου εντάλματος για το έργο της Π. Βαλλιάνου πληρώθηκε από το ταμείο του Δήμου ή όχι. Η απάντηση είναι ότι πληρώθηκε από το αρμόδιο Περιφερειακό Ταμείο όπως προκύπτει από το κάτωθι έγγραφο:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

Το 3248 Β χρηματικό ένταλμα που εκδόθηκε είναι απλά ένα συμψηφιστικό ένταλμα που εξέδωσε ο Δήμος για την λογιστική τακτοποίηση καθώς το τιμολόγιο είχε εκδοθεί στον Δήμο που είναι ο κύριος του έργου αλλά η πληρωμή έγινε από το Περιφερειακό Ταμείο.

Εν κατακλείδι πλέον δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για τα έργα του Αργοστολίου, ούτε τεχνικό αλλά ούτε και οικονομικό.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις