Βιβλίου με τίτλο «ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 1957-1985»

Επανερχόμεθα σε πρότερο κάλεσμα των πολιτών μας, που αφορούσε τη χρηματοδότηση – χορηγία- δωρεά για την έκδοση του Α’ Τόμου του Βιβλίου με τίτλο «ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 1957-1985», η οποία λόγω της απώλειας του συνιδρυτή του Ομίλου μας κ. Μάκη Τζιλιάνου , θα το αφιερώσουμε σε αυτόν.

Παρακαλούμε λοιπόν τους απανταχού Κεφαλονίτες να βοηθήσουν οικονομικά με όποιο ποσό είναι η δυνατότητά τους , ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό των τριών χιλιάδων (3.000,00€) ευρώ.

Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά θα ολοκληρωθεί η προσπάθειά μας. Με την ευκαιρία, σας ενημερώνουμε ότι για το Βιβλίο, την έρευνα, σύνταξη και εγγραφή κειμένων την επιμελήθηκε ο κ. Γεράσιμος Μπάλλας αφιλοκερδώς και αποτελεί μια εξαιρετική εργασία με αναφορές βασισμένες σε έγγραφα από το αρχείο του Ομίλου μας και προσωπικές αναφορές των παραγόντων και των αθλητών της εποχής με το απαραίτητο φωτογραφικό υλικό καθώς επίσης και ονομαστικοί κατάλογοι αθλητών και αποτελέσματα αγώνων. Τη στοιχειοθέτηση, ψηφιοποίηση και σελιδοποίηση την πραγματοποίησε αφιλοκερδώς ο κ. Ανδρέας Δεμπόνος.

Είναι σημαντική η έκδοση του Βιβλίου αυτού. Διαβάζοντας το, ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται αμέσως το πνεύμα της εποχής , την αγωνία των παραγόντων για πρόοδο και πολιτισμό , τα προβλήματα που υπήρχαν.

Η πατρίδα μας ελάχιστα διαφοροποιήθηκε γραφειοκρατικά από το 1957 έως σήμερα.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα:

Γραφείο Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ : 2671 022874

κ. Νιφοράτος Λουκάς Πρόεδρος Δ.Σ. : 6944 55 33 23

in box στο face book/Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου

ή αν επιθυμεί να καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου / Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος/ 315/296204-73, ΙΒΑΝ GR9201103150000031529620473 με την αιτιολογία «δωρεά για έκδοση βιβλίου ΝΟΑΡΓ).

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις