Την Kυριακή 15 Ιανουαρίου, στην εκπομπή για παιδιά ‘ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ;’ ο Μινώταυρος και η Σφίγγα

Την KYΡΙΑΚΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 11:00-12:00 μ.μ, στην εκπομπή μας για παιδιά ‘ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ;’ ο Μινώταυρος και η Σφίγγα, τα τέρατα της ελληνικής μυθολογίας θα μας μιλήσουν για τον εαυτό τους! Ελάτε να διαβάσουμε «Το αίνιγμα της Σφίγγας» και το «Λαβύρινθος και Μινώταυρος» (Σειρά ‘Μυθολογικά Παραμύθια, Εκδ. Μεταίχμιο) και να συνομιλήσουμε τηλεφωνικά με τον πολυγραφότατο συγγραφέα τους ΚΩΣΤΑ ΠΟΥΛΟ!


Δύο μικροί φίλοι της εκπομπής θα λάβουν ένα αντίτυπο των παραπάνω βιβλίων ΔΩΡΟ, εάν τηλεφωνήσουν στο 26710-25361 στη ΔΙΑΡΚΕΙΑ της εκπομπής (και μπορέσουν να παραλάβουν το δώρο τους από τον ραδιοφ.σταθμό)!
Στον κεφαλονίτικο σταθμό ΙΟΝΙΑΝ GALAXY 90,8 και διαδικτυακή ακρόαση στο http://www.onradio.gr/player.php?id=544
Επιμέλεια-παρουσίαση:ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΛΙΟΣΑΤΟΥ, Θεατροπαιδαγωγός
Σας περιμένουμε!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις