Δρακουλόγκωνας: Απόλυτα νόμιμη η αδειοδότηση του Αγίου Αντωνίου-Κριτική στην Αντιπολίτευση

Ο αντιπεριφερειάρχης Π. Δρακουλόγκωνας αποδέχτηκε την ανοιχτή πρόσκληση που του είχε γίνει από κατοίκους της Παλικής για  το θέμα των μπάζων και της επεξεργασίας τους στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι.

Η λαϊκή συνέλευση-συζήτηση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΙ στο Ληξούρι που ήταν γεμάτη .

Ο Αντιπεριφερειάρχης εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν στην αδειοδότηση του Αγίου Ανtωνίου και ακολούθησε σχεδόν τρίωρη διαλογική συζήτηση με κύριο χαρακτηριστικό την αρνητική θέση των κατοίκων για την περιοχή του Αγίου Αντωνίου.

Εν κατακλείδι ο Αντιπεριφερειάρχης πρότεινε σύσκεψη με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων στο γραφείο του ώστε να προταθεί και να βρεθεί  και άλλος χώρος για την ανακύκλωση των μπάζων, τονίζοντας ότι η αδειοδότηση του Αγίου Αντωνίου έχει γίνει με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες.

Επίσης ο Π. Δρακουλόγκωνας άσκησε κριτική στην αντιπολίτευση του δημοτικού συμβουλίου (Ρουχωτά, Μιχαλάτο, Αραβαντινό κ.α.) που ενώ έρχονται σήμερα και απορρίπτουν τον Άγιο Αντώνιο ως κατάλληλη περιοχή για την εναπόθεση των μπαζών, ήταν αυτοί που ψήφιζαν ΥΠΕΡ της συγκεκριμένης μελέτης στο δημοτικό συμβούλιο όταν τέθηκε το ζήτημα

Οι φωτο είναι από το lixourinews.gr

anexarttitosblog.gr

img_6526img_6527img_6530img_6532img_6533
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις