Απίστευτες πρωινές εικόνες από τα κατάλευκα Πουλάτα!

Μια μαγική εικόνα αντικρίσαμε το πρωί στα Πουλάτα, καθώς το πυκνό χιόνι που έπεφτε ασταμάτητα εχθές το απόγευμα και το βράδυ, έχει καλύψει από άκρη σε άκρη ολόκληρο το χωριό μας και τα γύρω βουνά.

Αυτή τη στιγμή στα Πουλάτα επικρατεί μερική ηλιοφάνεια, με τον υδράργυρο στους 0 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο η αισθητή θερμοκρασία είναι περίπου στους -4 βαθμούς, ενώ η υγρασία στο 72%.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει εκδώσει για την περιοχή μας κίτρινη προειδοποίηση, ήτοι χιόνι και πάγο μέχρι και αύριο Δευτέρα, ενώ η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας επισημαίνει πως θα πρέπει να αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις, καθώς σε πολλά σημεία του οδικού μας δικτύου, η κίνηση των οχημάτων γίνεται με εξαιρετική δυσκολία και μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Πηγή: www.poulatakefalonias.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις