Ευχαριστήρια επιστολή από το Χαροκόπειο Εργαστήριο

Εκ μέρους του Χαροκοπείου Εργαστηρίου και των συνεργατών του θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο, ώστε το Χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργάνωσε και πραγματοποίησε το Χαροκόπειο Εργαστήριο για τρίτη συνεχή χρονιά να είχε τόσο μεγάλη επιτυχία.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας που είτε επισκεπτόμενοι την έκθεση – παζάρι μας είτε μέσω της λαχειοφόρου αγοράς στήριξαν το Χαροκόπειο Εργαστήριο ώστε να συνεχίσει το έργο του.

Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του παζαριού έπαιξαν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του νησιού μας που προέβαλαν το Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας καθώς και το ίδιο το Εργαστήριο και έκαναν γνωστό το έργο του.

Τους ευχαρστούμε ιδιαίτερα για την στήριξη και την προβολή του εργαστηριού μας. Ευχόμαστε η Νέα Χρονιά να φέρει υγεία και ευτυχία σε όλους.

Με εκτίμηση,

Για το Χαροκόπειο Εργαστήριο

Η πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής

Χενριέττε Μεταξά
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις