Με λαμπρότητα τα Θεοφάνεια στην Αγία Πελαγία

Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια και φέτος στο λιμανάκι της Αγίας Πελαγίας παρουσία πολλών πιστών και τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Λειβαθούς “Χαρίλαος Χωραφάς” υπό τη διεύθυνση του Γρηγόρη Βαγγελάτου.

Τον Σταυρό έριξε τρεις φορές στην θάλασσα ο Ιερέας π. Ανδρέας Σβορώνος ενώ πολλοί ήταν οι τομληροί, μικροί και μεγάλοι, που δεν δίστασαν και βούτηξαν στα κρύα νερά για τον πιάσουν.

Τον Δήμο Κεφαλονιάς εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ευάγγελος Κεκάτος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Λειβαθούς, Ηλίας Κουρκουμέλης, το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος Σβορωνάτων Θεόφραστος Φραγκιάς, καθώς και πολλοί τοπικοί σύμβουλοι.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις