Δυσφορία στο Ληξούρι από την απουσία της αντιπολίτευσης στην εορτή των Θεοφανείων

Δυσφορία και ενόχληση επικρατεί στο Ληξούρι από την επιδεικτική απουσία της Αντιπολίτευσης και των εκπροσώπων της κατά την εορτή των Θεοφανείων στο Ληξούρι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αν εξαιρέσουμε τους Ληξουριώτες συμβούλους της Αντιπολίτευσης Διονύση Αραβαντινό, Βασίλη Ρουχωτά και Ηλία Παρίση ουδείς άλλος από την μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεφαλονιάς δεν θεώρησε σωστό να παραστεί στα Φώτα στο Ληξούρι.

Αντίθετα η Δημοτική Αρχή εκπροσωπήθηκε από πλήθος προσώπων (Νίκο Ανουσάκη, Αγγελο Κωνσταντάκη, Διονύση Κοκκόση, Αλέξη Μοσχονά, Γιώργο Κατσιβέλη, Δημήτρη Μαρκέτο κ.ά.) οπότε αυτή η διαφορά σχολιάστηκε. Μάλιστα είναι χαρακτηριστική η ατάκα ενός Ληξουριώτη ο οποίος σε καφετέρια της πλατείας είπε: “Φαίνεται ότι η αντιπολίτευση θα μας θυμηθεί μόνο λίγο πριν τις εκλογές που θα έρθει να μας λέει πάλι ότι μας αγαπάει”!!!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις