Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου “Η Μάχη του Χειμώνα” στα Διλινάτα

Τούτο το Σάββατο του Αι Γιαννιού «πολεμάμε» δρομικά, πολεμάμε με παρρησία, στα Διλινάτα. Το «Αγκάλιασμα της Ευμορφίας», ο πρώτος ημιμαραθώνιος του νησιού σε δυσκολο ορεινό περιβάλλον αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον αθλητών και κοινού.

Οι συνθήκες εξαιρετικά απαιτητικές καθώς πέραν της κλίσης που παραμένει ανηφορική για σχεδόν 5κμ, οι μονομάχοι μας θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις αντίξοες καιρικές συνθήκες των ημερών. Η διαδρομή με έντονο το στοιχείο της περιπέτειας, περιγράφεται ως η έκβαση μιας αυτόνομης ανθρώπινης προσπάθειας στην ανοιχτή φύση, με  έμφαση σε στοιχεία όπως η αυτοτέλεια, η δύναμη και η τόλμη.

Η έννοια της επιβίωσης αλλά και του «ζην επικινδύνως» δοκιμάζονται και δοκιμάζουν εκείνους τους δρομείς που τολμούν να συμμετέχουν.

Όλοι τρέχουν με αποκλειστική και μόνη ευθύνη τους!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 7/1/2017

8-8.45 Παραλαβή αριθμών και ζεστό τσάι σε κλειστό χώρο στην πλατείου του χωριού.

8.45-9.00 ζέσταμα

9.00 εκκίνηση ημι-μαραθωνίου

12.00 περίπου Παιδικοί αγώνες.

13.00 απονομές

13.30 φαγητό μετά μουσικής προσφορά των μελών του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Διλινάτων. Χορός και διασκέδαση για όλους όσους τόλμησαν να συμμετάσχουν στο αγωνιστικό μας εγχείρημα.

Παροχές του αγώνα: τεχνική μπλούζα, αναμνηστικό μετάλλιο, σταθμοί με ισοτονικά, νερά μπανάνες, γεύμα μετά τον αγώνα, 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Πολλά συγχαρητήρια στους ακούραστους και υπέρ δραστήριους Διλινάδες του συλλόγου που πάντα πρωτοτυπούν και υποστηρίζουν με ζέση δημιουργικές πρωτοβουλίες .

Σας περιμένουμε όλους.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις