Με λαμπρότητα η δοξολογία για τη νέα χρονιά στη Μητρόπολη

Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα τελέσθηκε η δοξολογία για την νέα χρονιά στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας χοροστατούντος του Σεβασιμωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Δημήτριου και πλήθος ιερέων.

Στην θεία λειτουργία παραβρέθηκαν η Βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Σπύρος Γαλιατσάτος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Σουζάνα Πεφάνη και Νικόλας Βαλλιανάτος, ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κεκάτος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Αντώνης Κατσιγιάννης, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων, Ευρώπη Μοσχονά, ο καθολικός ιερέας Σιμονέλ Μποάκις και ο Διευθυντής της Αστυνομίας.

Αρκετοί ήταν οι πιστοί λιγότεροι βέβαια από άλλες χρονιές, που παρακολούθησαν την δοξολογία για τη νέα χρονιά, μετά το πέρας της λειτουργίας όλοι ευλογήθηκαν από τον Μητροπολίτη και πήραν αντίδωρο.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις