Παράδοση τροφίμων στο Φιλόπτωχο Μητρόπολης Κεφαλλονιάς

 ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

 ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Η  Ένωση μας επισκέφτηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ Δημήτριο παραδίδοντας τρόφιμα για τριάντα οικογένειες στο φιλόπτωχο ταμείο της Μητρόπολης Κεφαλληνίας  ο « ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ» από τα SUPER MARKET «ΚΡΗΤΙΚΟΣ» που ανταποκρίθηκαν άμεσα , και  ανταλλάξαμε ευχές με τη χρονιά που έρχεται .

 Επίσης η ένωση μας στην περίοδο των εορτών  παρέδωσε τρόφιμα σε άλλες δέκα άπορες οικογένειες του νησιού μας. Με πνεύμα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας  συμβάλουμε εμπράκτως  και εμείς τις γιορτινές αυτές ημέρες  στην κάλυψη  βασικών αναγκών δοκιμαζομένων συνανθρώπων μας με την ελπίδα ότι τα πράγματα στην χώρα μας  να αλλάξουν γρήγορα.

Αφήνοντας σε λίγες μέρες το 2016, με μια συμβολική πράξη αγαθοεργίας, ευχόμαστε   για το νέο έτος υγεία και αισιοδοξία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ   ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 

    Αργοστόλι 28/12/2016     

      Ο πρόεδρος                                                     ο Γραμματέας

    Γρηγοροπουλος Κων/νος                                       Πασχάκης Δημήτριος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις