Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα το μεσημέρι

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» (αίθουσα Αντίοχου Ευαγγελάτου), στις 27 Δεκεμβρίου 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερησίας διάταξης:

  1. Έγκριση της αριθμ. 334/2016 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα: «Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2016».

ΕΙΣ: Α/Δ κ Σ. Γαρμπή

  1. Έγκριση της αριθμ. 82/2016 απόφασης Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου» με θέμα: «Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 66/2016 απόφασης του Δ.Σ. περί έγκρισης – ψήφισης Προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. για το έτος 2017»

ΕΙΣ: Πρόεδρος Δημ. Γηροκομείου κος Γ. Αποστολάτος

  1. Έγκριση της αριθμ. 83/2016 απόφασης Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου» με θέμα: «Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 67/2016 απόφασης του Δ.Σ. περί έγκρισης πίνακα Στοχοθεσίας οικονομικών αποτελεσμάτων του Ν.Π.Δ.Δ.με την ονομασία «Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου» οικ. έτους 2017»

ΕΙΣ: Πρόεδρος Δημ. Γηροκομείου κος Γ. Αποστολάτος

Τα θέματα θεωρούνται κατεπείγοντα λόγω λήξης του οικ. έτους 2016 & έναρξης οικ. έτους 2017

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις