Ένα μοναδικό τρισδιάστατο Χριστουγεννιάτικο χωριό έφτιαξαν τα παιδιά στην πλατεία Καμπάνας

Ένα τρισδιάστατο Χριστουγεννιάτικο χωριό με διάφορα σπιτάκια έφτιαξαν τα μικρά παιδιά με την βοήθεια και την καθοδήγηση της Νικολέτας Μπίρμπα, Έμελη Χατζηχρήστου και Ισιδώρα Λυκούδη στον χώρο του πρώην καφενείου της Καμπάνας.

Μαζί τους και η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής της Β/θμιας Εκπαίδευσης και μέλος της ΚΕΔΗΚΕ, Μαρία Κουνάδη εκεί βρέθηκε και ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος διάβασε πολλά γράμματα που είχα φτιάξει τα παιδιά με τις επιθυμίες της νέας χρονιάς. Έξω στην πλατεία Καμπάνας στο Λιθόστρωτο μαθητές ττου 2ο και 3ο Γυμνάσιου Αργοστολίου διοργάνωσαν χριστουγεννιάτικο παζάρι με βιβλία για να συγκεντρώσουν χρήματα για τις ανάγκες του Ορφανοτροφείου “Ο Σωτήρ” αλλά και για το καταφύγιο ζώων “Ντόρις” ARK.

Τα παιδιά γλύκανε με τις υπέροχες χρηστουγεννιάτικες λιχουδιές που είχε ετοιμάσει το Ζαχαροπλαστείο Premier.

Η επόμενη δράση θα γίνει αύριο παραμονή των Χριστουγέννων και περιλαμβάνει face painting και μαγικά νυχάκια, με εμψυχωτές την Έμελη Χατζηχρήστου, τη Χρύσα Κουλουμπαρίτση και την Αφροδίτη Παπαδημητράτου, το απόγευμα τις 6 ώρα στην πλατεία Καμπάνας.

Καλές Γιορτές

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις