Σε ζεστή ατμόσφαιρα η γιορτή των Αστυνομικών στην Ναυτική Σχολή

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων
Κεφαλονιας Και Ιθάκης

Σε μια πολύ ζεστή, συναδελφικη και εορταστική ατμόσφαιρα στην αίθουσα της Ναυτικης Σχολής του Αργοστολίου που μας φιλοξένησε, έγινε η γιορτή για τα παιδιά των αστυνομικών οικογενειών της Κεφαλονιας και Ιθάκης.

Μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά τα οποία είχαν την ευκαιρία να παίξουν με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά ακούγοντας χριστουγεννιατικα παιδικά τραγούδια . Ειπώθηκαν ευχές από τον Αστυνομικό διευθυντή κ. Μαχαιριδη Μιλτιαδη και από τον πρόεδρο της ένωσης μας Γρηγορόπουλο Κωνσταντίνο για υγεία και ευτυχία το 2017.

Η ένωση μας ευχαριστεί την Σχολή για την φιλοξενία και και πρώην συνάδελφο Πανταζή Δημήτριο για την ευγενική χορηγία του.
Αργοστολι 18/12/2016

Ο πρόεδρος
Γρηγοροπουλος Κωνσταντίνος
Ο Γραμματέας
Πασχακης Δημήτριος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις