Όλα έτοιμα για το μεγάλο πανηγύρι του Σωτήρος το Σάββατο 6 Αυγούστου στα Δαυγάτα

Όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο πανηγύρι του Σωτήρα στα Δαυγάτα που και φέτος αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία όπως και κάθε χρονιά άλλωστε.

Από το πρωϊ μικροί και μεγάλοι “σήκωσαν τα μανίκια” έτσι ώστε όλα να είναι στην εντέλεια για την παραμονή της μεγάλη εορτής του χωριού, οι άντρες έστηναν τα τραπέζια και τις καρέκλες στο χώρο έξω από την εκκλησία ενώ οι κυρίες είχαν αναλάβει την καθαριότητα.

Ο εξωτερικός χώρος γύρω από τον Ιερό Ναό του Σωτήρος έγινε λαμπίκο ενώ και η εκκλησία έλαμπε από καθαριότητα μέσα και έξω. Όλοι λοιπόν στο μεγάλο πανηγύρι του Σωτήρος στα Δαυγάτα το Σάββατο το βράδυ τις 6 Αυγούστου.

sotiras9 sotiras8 sotiras7 sotiras6 sotiras5 sotiras4 sotiras3 sotiras2 sotirassotiras10 sotiras12 sotiras13 sotiras14 sotiras15 sotiras16 ssotiras11




Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις