Ύμνοι Πατούλη για τον Δήμο Κεφαλονιάς

Ύμνους επιφύλασσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης για τον Δήμο Κεφαλονιάς και τη Δημοτική Αρχή.

Κατά την υποδοχή του στο Δημαρχείο Κεφαλονιάς, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Επικεφαλής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε Πανελλήνιο Επίπεδο δήλωσε: “Η Κεφαλονιά είναι τυχερή που έχει την συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή υπό τον Αλέξανδρο Παρίση καθώς γνωρίζει από πρώτο χέρι την αποτελεσματικότητα και την ικανότητα χειρισμού όλων των υποθέσεων”.

Παράλληλα δήλωσε ενθουσιασμένος από την καθαριότητα που είδε στο νησί μας, το οποίο ονομάτισε ως ένα από τα ομορφότερα της Ελλάδος. Η Δημοτική Αρχή από την πλευρά της έδωσε δυναμικό παρών στην τελετή απονομής τιμητικής πλακέτας στον Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Πατούλη, καθώς εκτός από τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς, Αλέξανδρο Παρίση, στην απονομή παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου, Διονύσης Λυκούδης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ευάγγελος Κεκάτος και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης, δήλωσε υπερηφάνια και απόλυτη εμπιστοσύνη που αυτή την περίοδο η ΚΕΔΕ έχει ένα πρόεδρο του βεληνεκούς και του υψηλού επιπέδου του Γιώργου Πατούλη.

ΠΑΤΟΥΛΗΣ (7) ΠΑΤΟΥΛΗΣ (8) ΠΑΤΟΥΛΗΣ (12) ΠΑΤΟΥΛΗΣ (13) ΠΑΤΟΥΛΗΣ (14) ΠΑΤΟΥΛΗΣ (15) ΠΑΤΟΥΛΗΣ (16) ΠΑΤΟΥΛΗΣ (17) ΠΑΤΟΥΛΗΣ (18)ΠΑΤΟΥΛΗΣ (1)




Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις