Πρόγραμμα Εθελοντισμού SeaNema Open Air Film Festival στην Κεφαλονιά

Ποιοί είμαστε.

Το Seanema Open Air Film Festival είναι το μοναδικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της
Ελλάδας καθώς και ένα από τα μοναδικά παγκοσμίως, όπου οι προβολές των ταινιών φιλοξενούνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους δίπλα στη θάλασσα. Αξιοποιώντας στο έπακρον το μεσογειακό κλίμα αλλά και το ειδυλλιακό τοπίο της Κεφαλονιάς, τo SOAFF οραματίζεται να αποτελέσει ένα σημαντικό σημείο συνάντησης διακεκριμένων αλλά και νέων κινηματογραφιστών από όλο τον κόσμο υπό τον ήχο των κυμάτων του Ιονίου πελάγους. Στόχος μας, η Κεφαλονιά να μετατρέπεται σε ένα απέραντο θερινό σινεμά κατά τη διάρκεια του Seanema Open Air Film Festival, πάντα με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Γιατί χρειαζόμαστε εσένα.

Το Seanema Open Air Film Festival γεννήθηκε από το τρίπτυχο σινεμά- καλοκαίρι-Κεφαλονιά. Η ανάγκη ανάδειξης του φυσικού πλούτου του νησιού, στο ιδανικό κλίμα του καλοκαιριού μέσα από το σινεμά οδήγησε επαγγελματίες και εθελοντές στην υλοποίηση του SOAFF 2015. Με άξονα ‘dream big’, φέτος, προσπαθούμε να φέρουμε μαζί περισσότερες ταινίες σε περισσότερα μέρη με μεγαλύτερη συμμετοχή και απήχηση. Το Seanema Open Air Film Festival στηρίζεται στην προσφορά των ανθρώπων του και για αυτό φέτος σε χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ!

Πρόγραμμα Εθελοντισμού
Το Seanema Open Air Film Festival προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενη/ο να υποβάλει αίτηση εθελοντικής συμμετοχής για το 2 Seanema Open Air Film Festival το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Κεφαλονιά.
Πληροφορίες Προγράμματος

– Διάρκεια SOAFF: 8 έως 11 Αυγούστου 2016- Οι ημερήσιες βάρδιες ορίζονται στις 4 ώρες

– Απασχόληση εθελοντών: 8 έως 12 Αυγούστου

– Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων γίνεται εθελοντικά, δεν θα υπάρχει αμοιβή.

– Θα παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής από το Δήμο.

Προϋποθέσεις Υποβολής Αίτησης

Το Seanema Open Air Film Festival ενθαρρύνει την συμμετοχή ατόμων όλων των ηλικιώνκαι με πολυποίκιλα ενδιαφέροντα ακολουθώντας τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

– Να είναι ενήλικες και παιδιά όταν για αυτά υπάρχει η έγγραφη συγκατάθεση

γονέων/ κηδεμόνων.

– Καλό επίπεδο της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας.

– Να μπορούν να συμπληρώσουν τουλάχιστον 3 βάρδιες στην διάρκεια του

εθελοντικού προγράμματος.

Υποβολή Αίτησης

– Προθεσμία υποβολής: Δευτέρα 18 Ιουλίου 2015

– Πρώτη ενημερωτική συνάντηση: Σάββατο 23 Ιουλίου

– Για πληροφορίες, απορίες, προτάσεις:

– Το Seanema Open Air Film Festival δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει τα
προσωπικά στοιχεία των υποψηφίων παρά μόνο για τις ανάγκες του εθελοντικού
προγράμματος.

Πρόγραμμα Εθελοντισμού
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις