Ένοχη σιωπή από τον Β. Ρουχωτά για τις καταγγελίες εις βάρος του;

Ενώ εδώ κα μέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας σοβαρές καταγγελίες για το Γηροκομείο Ληξουρίου και ειδικότερα για την δραστηριότηρα της οικογένειας Ρουχωτά στο συγκεκριμένο ίδρυμα, εντούτοις ο Βασίλης Ρουχωτάς που σε άλλες περιπτώσεις “δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του” και απαντά για “ψύλλου πήδημα” μέχρι και τις ώρες που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει τοποθετηθεί επί των καταγγελομένων ούτε έχει δώσει καμία απάντηση.

Φαίνεται ότι νομίζει ότι το θέμα θα ξεχαστεί ή θα περάσει “στα ψιλά” αμ δε… Όλο το Ληξούρι είναι ανάστατο από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και ως εκ τούτου επιβάλεται να ελεγχεί εξονυχιστικά η οκταετής θητεία Βασίλη Ρουχωτά.

Τόσα λέγονται, τόσα γράφονται, και πρέπει κάποια στιγμή ο Δήμος Κεφαλονιάς ο οποίος έχει λόγο και ρόλο στο Γηροκομείο Ληξουρίου να ζητήσει και επίσημα την έρευνα σε βάθος της Προεδρείας του Ρουχωτά.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις