Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων: Όχι στην Εξαθλίωση

ΈΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΆΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ

Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στους αγρότες αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους που διαμαρτύρονται ειρηνικά αυτές τις μέρες για τα επώδυνα μνημονιακά μέτρα που λαμβάνονται σε βάρος τους, αλλά και την αλληλεγγύη μας προς την συνεχώς δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία, αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας αποτελούμε κι εμείς.
Αποκορύφωμα των ενεργειών μας, αποτελεί η Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχουν εξαγγείλει οι Ομοσπονδίες των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 στην Πλατεία Κολοκοτρώνη στην Αθήνα, για να υψώσουμε φωνή διαμαρτυρίας για τις ραγδαίες εξελίξεις-ανατροπές στο ασφαλιστικό μας, καθώς και για την συνεχιζόμενη απαξίωση του Θεσμού που υπηρετούμε.
Αντιστεκόμαστε στην εξαθλίωση!

Αργοστολι 03/02/2016

Ο πρόεδρος
Γρηγοροπουλος Κωνσταντίνος

Ο Γραμματέας
Πασχακης Δημήτριος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις