Όχι στο Ασφαλιστικό λένε οι Αστυνομικοί

 ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ        

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Προς Βουλευτή Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Θεοπεφτάτου Αφροδίτη

Κοινοποιείται : ΠΟΑΣΥ.

Θέμα : Νέο ασφαλιστικό Νομοσχέδιο.

Κα. Βουλευτή

Αναφορικά με τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό και τα όσα πληροφορηθήκαμε υπεύθυνα από τον Υπουργό Εργασίας, κ. Γεώργιο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ, σας ενημερώνουμε ότι ο νέος τρόπος υπολογισμού των κύριων και επικουρικών συντάξεων δε δύναται να εφαρμοστεί ομοίως στους υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ειδικότερα , οι ένστολοι πάντα διέπονταν από συγκεκριμένο στρατιωτικό συνταξιοδοτικό δίκαιο, λόγω της ιδιαιτερότητας του επαγγέλματος, της επικινδυνότητας, το μικρό προσδόκιμο ζωής, τα πτητικά, καταδυτικά, αλεξιπτωτιστή, υποβρύχιου καταστροφέα και εκκαθαριστή ναρκοπεδίων εξάμηνα, τις διπλάσιες υπηρεσίες, τους παθόντες εξαιτίας της υπηρεσίας κ.λπ.

Σας καλούμε ως Έλληνα Βουλευτή, να διαχωρίσετε τη θέση σας και να δηλώσετε έγκαιρα ότι θα καταψηφίσετε τις αρνητικές αντιασφαλιστικές διατάξεις. Ο μόνος δρόμος για να υπάρξει εργασιακή ειρήνη, είναι ο δρόμος του ουσιαστικού διαλόγου και όχι η εσπευσμένη-εκβιαστική ψήφιση ανεδαφικών-παράλογων διατάξεων.

κ.α. Βουλευτής, Πράξτε τα δέοντα…

                                                                             Αργοστόλι 26/01/2016

         Ο Πρόεδρος                                                                  ο Γραμματέας

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος                                        ΠΑΣΧΑΚΗΣ   Δημήτριος

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις