Κορυφώνεται η δράση στο 1ο Χριστουγεννιάτικο προπονητικό καμπ του ΑΣΚ

Η πρώτη μέρα του 1ου Χριστουγεννιάτικου προπονητικού καμπ του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Τα παιδιά από τις ακαδημίες του ΑΣΚ, διδάχτηκαν τα μυστικά του μπάσκετ από τους έμπειρους προπονητές τους και έδειχναν και να μαθαίνουν, αλλά και να το διασκεδάζουν.

Από νωρίς το απόγευμα, το κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» γέμισε με αγόρια και κορίτσια του ΑΣΚ, τα οποία έκαναν προπόνηση με τους προπονητές τους.

Ο Σάκης Δέλιος, ο Πάνος Ματιάτος, ο Γιάννης Βουργίδης, ο Μανώλης Δούλιας, προπόνησαν τα παιδιά, οι έφοροι Ράνια Πολλάκη και Γιώργος Γιαννάτος, φρόντισαν όλα να κυλήσουν άψογα και η πρώτη μέρα να έχει να θυμίζει ωραίες στιγμές στα παιδιά.

Οι μπάλες με τις οποίες έπαιξαν οι νεαροί αθλητές, ήταν μία χορηγία της αθλητικής εταιρίας Wilson, ενώ ξεδίψασαν με αναψυκτικά ΕΨΑ. Στους χορηγούς του 1ου Χριστουγεννιάτικου προπονητικού καμπ του ΑΣΚ, τα Europe Sports και το Mouikis Hotel στο Αργοστόλι.

Σήμερα Τρίτη 29/12 θα κορυφωθεί η δράση στο 1ο Χριστουγεννιάτικο προπονητικό καμπ του ΑΣΚ, με αγωνιστικές αναμετρήσεις μεταξύ των τμημάτων των ακαδημιών, αλλά και απονομές συλλεκτικών δώρων έκπληξη, σε όλα τα τμήματα που θα συμμετάσχουν!

1

2

3

4

5

6

7

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις