Νίκος Νικολόπουλος: «Η χώρα και η Δημοκρατία χρειάζονται μια Αξιωματική Αντιπολίτευση μαχητική και αξιόπιστη»

Με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν, γύρω από «τα έργα και τις ημέρες του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς και τις αγορές της συζύγου του με πρόσωπα που εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Siemens (Χριστοφοράκος, Δενδρινός κ.α.) στις δύο τελευταίες τηλεοπτικές εκπομπές του («το Μαξίμου Ακούει» στο kontra channel) το Σαββατοκύριακο, ο Νίκος Νικολόπουλος μεταξύ άλλων είπε:
«Οι αποκαλύψεις στην εκπομπή μου «το Μαξίμου ακούει;» στο Contra Channel, αναφορικά με την αγορά οικοπέδου στην Τήνο, στην οποία εμπλέκονται ο φυγόδικος πρώην ισχυρός άνδρας της Siemens Μ. Χριστοφοράκος και η σύζυγος του υποψήφιου για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, εγείρουν μείζον ηθικοπολιτικό ζήτημα. Λίγες μόλις ημέρες πριν από το δεύτερο γύρο για την ανάδειξη Προέδρου της μεγάλης φιλελεύθερης και δημοκρατικής παράταξης, που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της Κεντροδεξιάς στη χώρα μας, οι εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας που θα προσέλθουν στις κάλπες για την ανάδειξή του, οφείλουν να έχουν πλήρη και σαφή εικόνα αναφορικά με τα καταγγελλόμενα. Από την άποψη αυτή, αποτελεί υποχρέωση του κ. Μητσοτάκη, και των αρμόδιων αρχών, να ξεκαθαρίσουν δίνοντας τις αναγκαίες εξηγήσεις και τα απαραίτητα στοιχεία, την κατάσταση. Δεν είναι νοητό σε μια τόσο κρίσιμη για τη χώρα και το χώρο περίοδο, να «σέρνονται» τέτοιου είδους καταγγελίες και να μένουν αναπάντητες. Είναι ζήτημα ηθικής τάξεως και δημοκρατίας. Η χώρα και η Δημοκρατία χρειάζονται μια Αξιωματική Αντιπολίτευση μαχητική και αξιόπιστη, που την ηγεσία της δεν θα τη βαραίνει ούτε σκιά υποψίας για οποιασδήποτε μορφής “ομηρία”».

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις