Χριστούγεννα με σκουπίδια στη Ζάκυνθο – Σε απόγνωση οι καταστηματάρχες!

Οι κάδοι απορριμμάτων ξεχείλισαν, μετά την απόφαση των κατοίκων και επιχειρηματιών της περιοχής του Καλαμακίου να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις εμποδίζοντας την πρόσβαση των απορριμματοφόρων στον ΧΥΤΑ, στην περιοχή του Σκοπού, ζητώντας λύση στο σοβαρό πρόβλημα με τα απορρίμματα πριν προκληθεί οικολογική καταστροφή στην ευρύτερη περιοχή του κόλπου του Λαγανά, όπου είναι και ο βιότοπος της χελώνας Καρέτα-Καρέτα.

Για πέμπτη ημέρα είναι κλειστή η είσοδος του ΧΥΤΑ στην περιοχή του Σκοπού και τα σκουπίδια σχηματίζουν «βουνά» στην πόλη της Ζακύνθου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ζακύνθου με ανακοίνωσή του, έκανε έκκληση προς όλες τις κατευθύνσεις και ζήτησε να ανασταλούν οι κινητοποιήσεις για τις ημέρες των εορτών ενώ κάλεσε τους καταστηματάρχες που βλέπουν την όξυνση του προβλήματος να μην βγάζουν έξω άχρηστα αντικείμενα.

Πηγή: iefimerida.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις