ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ: Ακόμα και την ημέρα των Χριστουγέννων τα παρα-site βρίζουν το Δήμο!!!

Φαίνεται ότι τελικά ορισμένοι συμπολίτες μας κατά κυριολεξία δεν είναι με τα καλά τους και ότι έχουν πάθει τέτοια εμμονή και τρέλα με την Δημοτική Αρχή του Δήμου Κεφαλονιάς που ακόμα και τη μέρα των Χριστουγέννων βρίζουν και συκοφαντούν το Δήμο.

Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει τελείως και ορισμένα πρόσωπα πρέπει να θεωρούνται κλινικές περιπτώσεις αφού σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό ούτε δείγμα υγιούς ψυχολογικής κατάστασης τη ημέρα των Χριστουγέννων, μέρα αγάπης και γαλήνης, να υπάρχουν άτομα που να ασχολούνται με τη δημοσίευση καταγγελτικών ή υβριστικών κειμένων για την Δημοτική Αρχή.

Εμείς το μόνο που μένει να πούμε είναι περαστικά και ας συνεχιστεί αυτή η κατάσταση αρμόδιοι πλέον θα είναι ή Εισαγγελία ή ειδικές ψυχιατρικές κλινικές.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις