Οι Signiori Band στην πλατεία Αργοστολίου

Πλησιάζουμε ολοένα στα Χριστούγεννα και σήμερα το πρωϊ ο κόσμος που βρέθηκε στην κεντρική Πλατεία Αργοστολίου απόλαυσε ξένες μελωδίες και τραγούδια από παλαιότερες δεκαετίες, από το συγκρότημα Signiori Band.

Το συγκρότημα Signiori Band αποτελείται από δύο Κεφαλονίτες με πολύ ταλέντο και αγάπη για την μουσική, με αρκετά πλούσιο ρεπερτόριο και γκάμα τραγουδιών με ελληνικές και ξένες επιτυχίες.

Μαζί τους στην πλατεία Βαλλιάνου βρέθηκε και το μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Η Κράνη, Κώστας Πρέντζας, ο οποίος είναι και ο εμπνευστής της όλης εκδήλωσης και δίνει δυναμικό παρών σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις.

signiori band1 (1)

signiori band2

signiori band3

signiori band4

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις