Φιλανθρωπική συναυλία από τους αδελφούς Καραβιώτη την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στην Αθήνα

Μια ξεχωριστή – φιλανθρωπική συναυλία ενταγμένη στη γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν όσοι θα βρεθούν την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 20:00 στην αίθουσα του κινηματοθεάτρου «ΤΡΙΑΝΟΝ» (Κορδιγκτώνος 21 & Πατησίων 101).

Οι Κεφαλονίτες τραγουδιστές αδελφοί Καραβιώτη θα παρουσιάσουν τη: “Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Αγάπης”. Αφιερωμένη στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Αργοστολίου, «Ο Σωτήρ».

Στο Α΄μέρος θα ερμηνευθούν τα Κάλαντα των Χριστουγέννων από το τμήμα της Κεφαλονίτικης χορωδίας & μαντολινάτας, ύμνοι από το έργο «Θεογεννήτωρ Μαρία» (του μοναχού Γεράσιμου Μικραγιαννανίτη και του Μάριου Τόκα) και από το κλασικό ρεπερτόριο («Ave Maria» (J. Gounod), Panis Angelicus (C. Franck) και αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια («Άγια Νύχτα», «Το Έλατο», «Χιόνια στο Καμπαναριό», «Αη Βασίλης έρχεται ξανά», κ.ά.) με τη συνοδεία παιδικής χορωδίας.

Στο Β΄μέρος θα ερμηνευθούν τραγούδια νεότερων Ελλήνων συνθετών, που οι στίχοι τους προβάλλουν νοήματα ελπίδας, ειρήνης & αγάπης, εναρμονισμένα με το πνεύμα των Χριστουγέννων. Ορισμένα από τα τραγούδια που θα ακουστούν είναι: «Άγγιγμα ψυχής», «Κάπου υπάρχει αγάπη μου», «Η σωτηρία της ψυχής», «Τα ήσυχα βράδια», «Μόνο αγάπη», κ.ά.

Συμμετέχει αφιλοκερδώς η ορχήστρα & το τμήμα της ανδρικής χορωδίας – μαντολινάτας του Σωματείου «Η Χορωδία των Κεφαλλήνων & Επτανησίων»

Αμαλία Τάτση, τραγούδι
Αμαλία Σαγώνα, πιάνο & διεύθυνση ορχήστρας
Αθηνά Γρατσούνα, βιολί & διεύθυνση χορωδίας
Λυδία Άιζενμπαχ, φλάουτο
Άγγελος Αγκυρανόπουλος, κλασική κιθάρα
Άγγελος Κουλούρης, κοντραμπάσο
Βασίλης Παναγιωτόπουλος, κρουστά

Επίσης, συμμετέχει και η παιδική χορωδία
του ωδείου «Εν οργάνοις»

Την ενορχήστρωση και την επιμέλεια της συναυλίας υπογράφουν ο Μάκης & ο Σπύρος Καραβιώτης

Η Συναυλία οργανώνεται από το πολιτιστικό Σωματείο «Η Χορωδία των Κεφαλλήνων & Επτανησίων» με πρωτοβουλία των αδελφών Καραβιώτη.
Υποστηρικτές της προσπάθειας αυτής είναι: το κινηματοθέατρο «ΤΡΙΑΝΟΝ», η εταιρία εξυπηρέτησης εισιτηρίων «ticket services», το Tipografio.gr, η εταιρία ήχου Αφών Καραμαλέγκου «audio live vision», και το PROVA Music Studios.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ

Διακεκριμένη θέση: 20 €
Γενική είσοδος: 15 €. Προπώληση 12 €

Προπώληση:
«ticket services» Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου, τηλ.: 210-72 34 567
Και στα ταμεία του κινηματοθεάτρου ΤΡΙΑΝΟΝ, τηλ.: 210-82 15 469

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο Ορφανοτροφείο Αργοστολίου «Ο Σωτήρ».

Η παρουσία σας θα αποτελέσει μεγάλη χαρά & τιμή για μας, κυρίως όμως, διότι θα ενισχύσει το φιλανθρωπικό έργο μας υπέρ των αγαπημένων μας παιδιών.

karav

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις