Μεγάλη έκπληξη: Παρέμβαση Μπάκη Λυκούδη υπέρ Μητσοτάκη

Σε μία παρέμβαση έκπληξη προχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. και πρώτος σε σταυρούς στο Νομό μας, Χαράλαμπος Λυκούδης, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δηλώνει ξεκάθαρα ότι στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την Προεδρεία της Ν.Δ.

Η κίνηση αυτή του Χαράλαμπου Λυκούδη προκάλεσε αίσθηση στους  ενασχολούμενους με την τοπική πολιτική σκηνή καθώς είναι γνωστό ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Δημοτικών συμβούλων της παράταξης του Αλέξανδρου Παρίση αλλά και ο ίδιος ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, στηρίζουν Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Επομένως ο Χαράλαμπος Λυκούδης ουσιαστικά διαχωρίζει τη θέση του και κάνει τη δική του επιλογή κάτι που έχει προκαλέσει πολύ πολιτικό κους κους.

Συγκεκριμένα ο  Χαράλαμπος Λυκούδης αναφέρει τα εξής:

Σέβομαι απολύτως τις ικανότητες και την ιστορική διαδρομή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Μπήκε μπροστά στα δύσκολα, κράτησε την παράταξη όρθια και αυτό δεν πρέπει κανένας να το ξεχνά.
Η εμπειρία του Βαγγέλη είναι πολύτιμη στις δύσκολες μέρες που περνά η χώρα.
Πιστεύω όμως, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σηματοδοτεί τη δημιουργική ανανέωση και τη μεταρρυθμιστική ορμή που έχει ανάγκη η Παράταξη και η Χώρα μας.
Μπορεί να εκφράσει τη σύγχρονη Ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά Παράταξη, να ξαναβάλει τη χώρα σε σταθερή τροχιά και να απομονώσει όλες τις εκδοχές του λαϊκισμού που έχουν επικρατήσει στον τόπο μας.
Το προσωπικό και πολιτικό του βιογραφικό αποτελούν εχέγγυα ότι έχει τις γνώσεις, την εμπειρία και την τόλμη να προχωρήσει στις τομές που χρειάζεται η Παράταξη και η Ελλάδα.

Χαράλαμπος Λυκούδης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις