Ευχαριστήριες επιστολές για προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ευχαριστήσουμε δημόσια για μια σημαντική προσφορά, με αφορμή τις γιορτινές μέρες, προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Το LIDL, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, πήρε την πρωτοβουλία να μας προσφέρει τρόφιμα για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.
Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά για την ευαισθησία και την προσφορά τους. Η αλληλεγγύη δεν είναι σκέψη, αλλά δράση.

Προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας για την πρωτοβουλία σας να στηρίξετε για μια ακόμη φορά την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η πρωτοβουλία σας αυτή, η οποία επαναλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια, δείχνει ουσιαστικό ενδιαφέρον και συνέπεια στους συνανθρώπους μας, που δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις βασικές απαιτήσεις της ζωής.

Τα πράγματα που συγκεντρώσατε θα δοθούν αυτές τις μέρες των σε οικογένειες με παιδιά που είναι ενταγμένα στο πρόγραμμά μας. Ευχόμαστε η πράξη σας αυτή να παρασύρει θετικά και άλλους φορείς.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την υποστήριξη σας στην προσπάθεια μας.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του ΟΚΑΠ

Μιχάλης Γάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις