Ευχαριστήριες επιστολές από τους Φίλους του Μουσείου

Ο Σύλλογος ”Φίλοι του Κοργιαλενείου Ιστορικού & Λαογραφικού Μουσείου Αργοστολίου” ευχαριστεί θερμά, την σκηνοθέτη κα Τασία Γεωργάτου και τους φίλους της, νέα Μέλη του Ερασιτεχνικού Θεάτρου Κεφαλονιάς, Αλέξανδρο Λυκούρα και Βίκυ Φωκά, Μαρία Μαντωνανάκη, Μαργαρίτα Τσάρα- Γιαννακοπούλου, Ραφαέλα –Κωνσταντίνα Πούλιου, Στέλλα Μπέτα και Άννα Φωκά για το όμορφο θεατρικό παιγνίδι που ετοίμασαν για τα παιδιά στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγους μας με τίτλο «Τση Κάτε καλικάντζαροι», η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κοργαιαλένειο Βιβλιοθήκη Αργοστολίου την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015.

Ευχόμαστε Καλές Γιορτές
με υγεία και ευτυχισμένο το νέο έτος 2016

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου

Tο Δ.Σ. του Συλλόγου ”Φίλοι του Κοργιαλενείου Ιστορικού & Λαογραφικού Μουσείου Αργοστολίου” εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα, υγεία, ευτυχία και δύναμη για ένα δημιουργικό 2016.
Οι δράσεις του Συλλόγου μας θα συνεχιστούν και το νέο έτος και θα περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά τη συμμετοχή σας.

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου
”Φίλοι του Κοργιαλενείου
Ιστορικού & Λαογραφικού Μουσείου Αργοστολίου”

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις