Εργασίες αποκατάστασης σε ταφικά μνημεία στο κοιμητήριο Δραπάνου

Η Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου είναι στην ευχάριστη θέση να σας κάνει γνωστό ότι επιτέλους καταφέραμε μετά από επανειλημμένες πιέσεις να ενεργοποιήσουμε την υπηρεσία Αναστήλωσης Μουσείων και Νεωτέρων μνημείων η οποία με το έγγραφο 4835 11/12/15 μας γνωστοποίησε ότι θα γίνει η αποκατάσταση των μνημείων που από το 1953 αλλά και με τους τελευταίους σεισμούς, που τα αποτελειώσαν, έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές.

Πράγματι σήμερα 22/12/15 έφτασε κλιμάκιο με συνεργείο και άρχισε το έργο αποκατάστασης των τάφων :Α. Του αιγυπτιακού τύπου χρονολογίας 1870 και Β. θα συναρμολογήσουν το μεγάλο αξίας έργο τέχνης την «Ψυχή» της οικογένειας Ραζή.
Ευχαριστούμε την αρχαιολογική υπηρεσία και με την ευκαιρία επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να φροντίσουν να αποκατασταθούν- -αναστηλωθούν, το μνημείο της οικογένειας Κοσμετάτου και το μνημείο του Ανδρέα Μεταξά αγωνιστή 1821 που έχουν καθαιρεθεί από αυτή την υπηρεσία μετά τους πρόσφατους σεισμούς.

Για την Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις