Μαγικά αγγελάκια φωτίζουν το Αργοστόλι-Το Θέατρο Κέφαλος φόρεσε τα γιορτινά του

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι στολισμοί του Δημοτικού Θεάτρου Ο Κέφαλος με τους εργάτες να έχουν τοποθετήσει υπέροχες χιονονιφάδες στον εξωτερικό τοίχο και γιρλάντες με λαμπάκια στα μπαλκόνια, με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελο Κωνσταντάκη να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις κατά κράτος.

Βέβαια δεν είναι μόνο το Δημοτικό Θέατρο που φόρεσε τα γιορτινά του σήμερα, αλλά γενικά όλη η πόλη του Αργοστολίου μοιάζει μαγική με τα απίστευτα πραγματικά Αγγελάκια να φωτίζουν κάθε πλατεία και δρόμο της πόλης μας.

Μέχρι και στην πλατεία Ρακατζή δίπλα από την Εκκλησία της Παναγίας κοντά στην Επισκοπή, την γειτονιά του μακαριστού π. Γεράσιμου Φωκά, έβαλε έναν υπέροχο Άγγελο ο οποίος κρατάει μία λύρα, ο Άγγελος, για να μας κρατάει μελωδική συντροφιά αυτές τις Άγιες Μέρες που διανύουμε μέχρι τα Χριστούγεννα.

Καλές Γιορτές!!!

1-DSC02226

1-DSC02234

1-DSC02288

1-DSC02289

1-DSC02291

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις