Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου Χριστουγεννιάτικη συνεστίαση στο Κάπιτολ

Η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ , σας προσκαλεί σε γιορτινή Χριστουγεννιάτικη συνεστίαση , την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 , στον Πολυχώρο ΚΑΠΙΤΟΛ , στο Φανάρι , Αργοστολίου , στις 8:15 μμ.

Θα παρουσιαστεί οπτικοακουστικά το ιστορικό από το πρόσφατο ταξίδι – αποστολή στην Ιταλία , που ετοίμασε ο Διονύσης Γασπαρινάτος, με κείμενα της Νίκης Μαζαράκη. Επίσης θα παρουσιαστούν οπτικοακουστικά αποσπάσματα από τον ΄΄ ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ ΄΄ του Τσαικόφσκι , τον ΄΄ΜΕΣΣΙΑ ΄΄ του Χέντελ και Χριστουγεννιάτικες συναυλίες , από μεγάλες χορωδίες και ορχήστρες .

Θα ακολουθήσει τραπέζι , με πλήρες μενού , στο εστιατόριο του ΚΑΠΙΤΟΛ .

Η βραδιά θα ομορφύνει με πολλά κανταδόρικα τραγούδια μας και μουσικά κομμάτια που θα παρουσιάσει στο πιάνο , ο Κώστας Αποστολάτος.

Τέλος θα παρουσιαστεί το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2016 , του συλλόγου αφιερωμένο στις δραστηριότητες του 2015 .

Η συμμετοχή στην εκδήλωση κοστίζει 15 Ε .

Το Δ.Σ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις