ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ & ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ «ΚΙΜΩΝ ΛΕΙΒΑΔΑΣ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ & ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ

«ΚΙΜΩΝ ΛΕΙΒΑΔΑΣ»

Η Αδελφότητα Κεφ/νων & Ιθακήσιων Πειραιά με την υπ΄αριθμ.15 απόφαση του Δ.Σ. στη συνεδρίαση της 11ης Δεκεμβρίου 2015. Α) προκηρύσσει μια υποτροφία δωρεάς του Κίμωνα Λειβαδά , η οποία συνίσταται στην παραχώρηση διαμερίσματος για τη διαμονή φοιτητή/τριας που σπουδάζει στο νομό Αττικής και η μόνιμη κατοικία της οικογένειάς του/της βρίσκεται στην Κεφαλονιά ή στην Ιθάκη.

Απαραίτητα δικαιολογητικά

1.Αποδεικτικό απολυτηρίου στο οποίο να φαίνεται ότι αποφοίτησε από Λύκειο της Κεφαλονιάς ή της Ιθάκης.

2.Εκκαθαριστικό σημείωμα της Εφορίας γονέων ή κηδεμόνων, μαζί με το Ε9, οικονομικού έτους 2014.

3. Αντίγραφο επικυρωμένο του δελτίου επιτυχίας του φοιτητή/τριας στο οποίο φαίνεται η Σχολή εισαγωγής και ο βαθμός επιτυχίας.

4. Βεβαίωση από αρμόδια αρχή (Δήμο) στην οποία θα αναγράφεται ότι η μόνιμη κατοικία της οικογένειας του είναι στην Κεφαλονιά ή την Ιθάκη.

Όρος της Υποτροφίας:

Ο χρόνος παραχώρησης του διαμερίσματος στο φοιτητή/τρια που θα επιλεγεί, θα είναι τόσος όσο και τα έτη σπουδών της Σχολής στην οποία θα φοιτά.

Τα δικαιολογητικά των ενδιαφερομένων παρακαλούμε να υποβάλλονται στη Γραμματεία του Συλλόγου μας έως 31/01/2016. Η αξιολόγηση των δικαιολογητικών και η επιλογή θα γίνει από το Δ.Σ. της Αδελφότητας σε ειδική γι΄ αυτό το θέμα Συνεδρίαση βάση της οικονομικής κατάστασης.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις