ΠΡΟΣΟΧΗ: Χάθηκε γνωστός παραδημοσιογράφος-Πάσχει από άνοια

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία το γεγονός ότι χάθηκε γνωστός παραδημοσιογράφος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μας, αντιμετωπίζει εδώ και καιρό προβλήματα άνοιας.

Ο περίγυρός του εδώ και καιρό είχε αντιληφθεί το πρόβλημα και προσπαθούσε να τον βοηθήσει πλην όμως ο ηλικιωμένος παραδημοσιογράφος δεν δεχόταν καμία φαρμακευτική αγωγή και συνέχιζε να γράφει μόνος του στη ιστοσελίδα που διαθέτει στο διαδίκτυο.

Το τελευταίο διάστημα ο ηλικιωμένος παραδημοσιογράφος έχει χαθεί και από το Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο παρίστατο διαρκώς στο παρελθόν με την ιδιότητα του αργόσχολου, ενώ γενικά κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται και από ποιο σημείο γράφει διαρκώς ασυναρτησίες και σαχλαμάρες που διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του.

Οι φίλοι του πάντως ανησυχούν καθώς το τελευταίο διάστημα είχαν διαπιστώσει ότι ο άνθρωπος είχε “ξεφύγει” τελείως και έλεγε τη μία παλαβομάρα μετά την άλλη.

Εμείς το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι περαστικά και σύντομα να βρεθεί ενώ μία καλή ιδέα θα ήταν η εισαγωγή του στο γηροκομείο Αργοστολίου όπου μπορεί να το φροντίζει κάποιος δίνοντάς του τη σωστή φαρμακευτική αγωγή κάτι που ο περίγυρος του δυστυχώς αμελεί.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις