Ανακοίνωση για την απομάκρυνση του Διοικητή του Γ.Ν. Κεφαλληνίας

Με αφορμή την απομάκρυνση και του διοικητού του νοσοκομείου Αργοστολίου είμαστε υποχρεωμένοι να επισημάνουμε ότι και στο θέμα των διοικητών των νοσοκομείων η πρωτοδεύτερη κατά δήλωση της αριστεράς επέδειξε το χειρότερο και πιο αποκρουστικό πρόσωπο παλαιοκομματικής νοοτροπίας και πρακτικής.
Υπενθυμίζουμε ότι με την ανάληψη της εξουσίας από τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ζητήθηκε η παραίτηση του διοικητού του Νοσοκομείου χωρίς να έχει οριστεί αντικαταστάτης, για κανένα νοσοκομείο της χώρας ακόμα και τώρα, πράξη πρωτοφανής στα χρονικά της δημόσιας διοίκησης και μάλιστα σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα όπως είναι η υγεία.
Περαιτέρω στον άκρατο παλαιοκομματικό οίστρο της η αριστερή κυβέρνηση του εκσυγχρονισμού εκπαραθύρωσε την συντριπτική πλειοψηφία των διοικητών των νοσοκομείων της χώρας, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την απομάκρυνση του πέραν πάσης αμφιβολίας απόλυτα επιτυχημένου διοικητή του νοσοκομείου Ελπίς, κυρίου Γιάνναρου, μετά από μια συνέντευξη δυόμιση λεπτών .
Η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση δεν κατόρθωσε να απαλύνει τις ανάγκες τις κοινωνίας και με την ψήφο του λαού τέθηκε στη θέση της αντιπολίτευσης κατά βάση χάρη στον άκρατο και επικίνδυνο λαϊκισμό της αντιπολιτευτικής τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ.
Τώρα με την καταστροφική και εξοντωτική πολιτική στα οικονομικά κοινωνικά και εθνικά θέματα που ακολουθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ αποδεικνύεται πόσο επικίνδυνα πολιτεύεται σε βάρος των λαϊκών μαζών και της εθνικής ακεραιότητας της χώρας.

Ο Πρόεδρος Κεφαλονιάς και Ιθάκης

ΛΟΥΚΕΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις